za zadovoljne stranke ponujamo naslednje

STORITVE

Skozi dolgoletne prakse podjetja smo razvili široko paleto storitvenih in proizvodnih programov, ki zagotavljajo kontinuirane zaposlitve ranljivim skupinam. Naš kader je strokovno podkovan, kar nam zagotavlja strokovno in kvalitetno izvedena dela.

Mizarska dejavnost je usmerjena predvsem v izdelavo izdelkov po naročilu (zlasti pohištva za poslovne in stanovanjske objekte, stavbnega pohištva ter urbane opreme kot so klopi, ograje, pregrade, koši ipd.), opravljamo pa tudi vsa druga dela splošnega mizarstva kot so polaganje laminatov in parketov, vgrajevanje pregradnih lesenih sten, polaganje stenskih opažev ipd. Delamo tudi preureditev trgovin, montaže opreme, artiklov, pohištvene opreme, regalov. Nudimo tudi opravljanje vajeništva in pripravništva v mizarski delavnici.
planer, wooden board, craft-4607204.jpg
MIZARSKA DEJAVNOST
Dejavnost vzdrževalnih del obsega predvsem manjša gradbena in obrtniška dela, popravila ograj, polaganje tlakovcev, izvedba predelnih sten iz MK plošč po sistemu Knauf ali Rigips, obnova in obdelava podstrešij, mansard ipd, manjša in večja električarska dela itd… V okviru dejavnosti urejanja zelenih površin ponujamo izdelavo načrtov zasaditve s strokovnim svetovanjem, zasaditev ter redno vzdrževanje. Prav tako izvajamo tudi manjša zemeljska dela, izkope, izravnave, planiranje ipd.
lawnmower, gardening, lawn-mower-2786525.jpg
VZDRŽEVALNA DELA IN UREJANJE OKOLICE
Segment dodelavnih poslov zajema sestavljanje, pakiranje in izdelavo artiklov in polizdelkov, ki jih je potrebno obdelat, predelat, sestavit ali zaključiti ter dobaviti znanim naročnikom ali kupcem.
lego, toys, boy-286232.jpg
DODELAVNI POSLI
Slikopleskarska dejavnost obsega celovit spekter pleskarskih in fasaderskih del, vključno z izvedbo posebnih tehnik nanašanja barve oz. zaključne obdelave površin.
stones, windows wallpaper, wall-608373.jpg
SLIKOPLESKARTVO IN FASADERSTVO
Dejavnost šiviljske delavnice je usmerjena v izdelavo tekstilne galanterije, in sicer v ročno izdelane izdelke iz tekstila (krpanke, zavese, prti, posteljnina, igrače ipd.), zaščitna sredstva (delovne obleke, brezrokavniki, zaščitne kape ipd.), izdelke po naročilu za znane kupce (vreče za denar, maturantske kape, dekorativne dodatke za plese, ovratnice za ključe), pokrivamo pa tudi segment izdelave pohodnih čevljev.
sew, sewing machine, presser foot-2448191.jpg
ŠIVILJSTVO
Dejavnost čiščenja obsega tri sklope in sicer čiščenje poslovnih prostorov, javnih ustanov in zavodov, čiščenje stanovanj in stanovanjskih blokov, generalna in specializirana čiščenja, kot npr. čiščenje avtobusnih nadstrešnic, bankomatov, informacijskih točk, grafitov, fasad, svetlobnih tabel in napisov, višinsko čiščenje oken, strojno čiščenje zamrzovalnih celic, ipd.
woman, window, cleaning-5928694.jpg
ČIŠČENJE